[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
Liberty BASIC Holland • Toon onderwerp - Graphicbox in vista

Graphicbox in vista

Vragen en suggesties over het programmeren van spelletjes, sprites en dergelijke in Liberty BASIC

Moderator: anthonio

Graphicbox in vista

Berichtdoor anthonio » do maart 26, 2009 5:50 pm

Ik zie juist bij het schrijven van men nieuwe programma dat de graphicbox een witte rand creert.
Komt dit door vista?

Foto zit in bijlage, deze maakt alles duidelijk
Bijlagen
vb.jpg
vb.jpg (26.91 KiB) 9801 keer bekeken
Dual boot: Ubuntu 8.04 - WIndows XP SP2 (via VMware) - Windows Vista 32bit - Toshiba L40 - Dual Core @ 1,76GHz - 1GB RAM - 120GB HDD - VDSL Connection
Avatar gebruiker
anthonio
 
Berichten: 281
Geregistreerd: zo mei 20, 2007 9:58 pm

Re: Graphicbox in vista

Berichtdoor anthonio » vr maart 27, 2009 2:14 pm

Het ligt dus aan vista.
Hieronder een screenshot van hetzelfde in XP.
Geen witte rand dus.
enig idee hoe je dit wegkrijgt?
Bijlagen
vbXP.jpg
vbXP.jpg (23.81 KiB) 9795 keer bekeken
Dual boot: Ubuntu 8.04 - WIndows XP SP2 (via VMware) - Windows Vista 32bit - Toshiba L40 - Dual Core @ 1,76GHz - 1GB RAM - 120GB HDD - VDSL Connection
Avatar gebruiker
anthonio
 
Berichten: 281
Geregistreerd: zo mei 20, 2007 9:58 pm

Re: Graphicbox in vista

Berichtdoor anthonio » za maart 28, 2009 2:51 am

Dual boot: Ubuntu 8.04 - WIndows XP SP2 (via VMware) - Windows Vista 32bit - Toshiba L40 - Dual Core @ 1,76GHz - 1GB RAM - 120GB HDD - VDSL Connection
Avatar gebruiker
anthonio
 
Berichten: 281
Geregistreerd: zo mei 20, 2007 9:58 pm

Re: Graphicbox in vista

Berichtdoor Gordon » za maart 28, 2009 9:45 pm

Hmmm......
Ik begrijp het niet goed.
Staan de stylebits bij Vista anders ingesteld dan bij XP?

Gordon
Avatar gebruiker
Gordon
Site Admin
 
Berichten: 684
Geregistreerd: zo mei 22, 2005 12:50 am

Re: Graphicbox in vista

Berichtdoor anthonio » zo maart 29, 2009 4:27 am

Daar lijkt het toch op.
Is trouwens de eerste keer dat dit mij opvalt.
vreemd.
Dual boot: Ubuntu 8.04 - WIndows XP SP2 (via VMware) - Windows Vista 32bit - Toshiba L40 - Dual Core @ 1,76GHz - 1GB RAM - 120GB HDD - VDSL Connection
Avatar gebruiker
anthonio
 
Berichten: 281
Geregistreerd: zo mei 20, 2007 9:58 pm


Keer terug naar Games

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron