wachtwoord

Nieuwe Liberty BASIC programmeurs kunnen hier om hulp vragen.

Moderators: anthonio, Abcott

wachtwoord

Berichtdoor pinda_kaas » ma jun 21, 2010 5:20 pm

Hoi,
ik heb een vraag ik wil dat je als je het progamma op start dat er dan om een wachtwoord word gevraagd (dit is gelukt) maar als je het wachtwoord dan in tik dat er dan ***** verschijnt in plaats van het wachtwoord.
Koen
pinda_kaas
 
Berichten: 19
Geregistreerd: di mei 25, 2010 8:45 am

Re: wachtwoord

Berichtdoor pinda_kaas » di feb 15, 2011 9:31 pm

bump
pinda_kaas
 
Berichten: 19
Geregistreerd: di mei 25, 2010 8:45 am

Re: wachtwoord

Berichtdoor Gordon » wo feb 16, 2011 12:40 am

Code: Selecteer alles
nomainwin
  'here is a textbox with a password setting
  stylebits #main.pw, _ES_PASSWORD, _ES_AUTOVSCROLL or _ES_MULTILINE, 0, 0
  textbox #main.pw, 10, 10, 250, 25

open "" for window as #main
#main "trapclose [quit]"
#main.pw "!font arial 12"
#main.pw "!setfocus"

wait


Dus gewoon de stylebits plaatsen.
!font arial geeft een stip.
Default is een staande balk.

Maar je kunt ook een eigen teken in de
#user32,"SendMessageA" functie stoppen
met
hwnd As ulong
_EM_SETPASSWORDCHAR As long
ascwaarde As long
SendMessage As long

Gordon
Avatar gebruiker
Gordon
Site Admin
 
Berichten: 684
Geregistreerd: zo mei 22, 2005 12:50 am


Keer terug naar Beginner

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron